Sipermarresit e Rinj Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Thirrje për aplikim në Shkëmbimin Rinor për Sipërmarrësit e Rinj

Kosova

Milioni i parë i revistës Foundr? 3 Këshilla për sipërmarrësit e rinj

Ndërmarrës

Mësimet që mora nga punëtoria e ICK-së për sipërmarrësit e rinj – Entrepreneurship Bootcamp

Zhvillim personal

Uebfaqet më të mira për sipërmarrësit e rinj

Sipërmarrje

“Sfida IDEA”, Trajnimi në Elbasan dhe Faza e Selektimit, Rrugëtimi vijon me 120 konkurrentë

Thirrje per Aplikime

Përdor telefonin për të krijuar një film. Smart Film Awards shpërblen të rinjtë me ide

Strategy

4 Gabime të zakonshme që duhet të shmangni në biznes

Thirrje per Aplikime

Innovation Centre Kosovo, programi i inkubatorit hap aplikimet për startupet e reja

Startup

Organizohet Konkursi Kombëtar “Startup Albania 2017” për mbështetjen e sipërmarrësve të rinj

Media&PR

Lars Silberbauer nga LEGO vjen si folës në Samitin “LEAP 2017”

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00