Thirrje për aplikim në Shkëmbimin Rinor për Sipërmarrësit e Rinj
Përditësuar së fundmi: 09/09/2019

Thirrje për aplikim në Shkëmbimin Rinor për Sipërmarrësit e Rinj

Share
nga Eridon Elshani
Sht 09, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Balkan Youth Activism- BYA hap thirrjen për aplikim për programin “Bëhu ndryshimi: Shkëmbim Rinor për Sipërmarrësit e Rinj” (25 Tetor – 3 Nëntor)

Pjesëmarrësit duhet të jenë:

• Nga 18-30 vjeç

• Të kenë motiv për të mësuar dhe shkëmbyer më shumë rreth Sipërmarrësve të Rinj

• Të mund të punojnë dhe të komunikojnë në anglisht

• Në gjendje të marrin pjesë në gjithë kohëzgjatjen e eventit

• Përparësi do të kenë të rinjtë që nuk kanë përvojë të mëparshme në shkëmbime rinore ose trajnime.

• Përparësi do t’u jepet të rinjve që vijnë nga sfondet e pafavorshme sociale, ekonomike, gjeografike ose kulturore.

Qëllimi i projektit është të zhvillojë frymën e ndërmarrësisë midis të rinjve romë dhe të rinjve jo-romë nga zonat rurale dhe të largëta.

Në detaje, 40 të rinj dhe 8 liderë nga Bullgaria, Shqipëria, Belgjika, Çekia, Hungaria, Maqedonia e Veriut, Rumania dhe Serbia do të njihen me konceptin e sipërmarrjes, zhvillimin e një ideje biznesi, fillimin e një biznesi dhe do të ndajnë përvojat dhe njohuritë e tyre për krijimin e një biznesi në komunitetet rome ose zonat e margjinalizuara (gjeografike ose për shkak të diskriminimit).

Vendi: Veliko Tarnovo, Bullgari

Datat: 25 Tetor – 3 Nëntor 2019

Afati i aplikimit: 20 shtator 2019

Aplikoni KËTU.