Sheryl Sandberg Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

10 shprehje frymëzuese nga femrat që kanë udhëhequr botën

Business Pulse

9 Libra që mund të lexoni këtë verë

Business Pulse

Gjërat që nuk i dinit për Sheryl Sandberg, një ndër femrat më të suksesshme sot në botë

Business Pulse

Thënie motivuese nga Sheryl Sandberg për jetën, lidershipin dhe barazinë

Business Pulse

E ardhmja është rozë – Suksesi i grave mes një rrugëtimi të mundimshëm

Business Pulse

Shqiptarja Artiona Bogo na tregon eksperiencën e saj në Davos gjatë javës së Forumit Ekonomik Botëror

Lajme

Të gjithë e kritikojnë, Zuckerberg: “Nuk kam plan të tërhiqem.”

Strategy

Femrat më të fuqishme ndajnë këshillat më të mira të karrierës

Teknologji

Facebook bllokon reklamat që përjashtojnë grupe të caktuara etnike dhe racore

Business Pulse

A ekziston balanca punë-jetë? Ja çfarë thonë sipërmarrësit më të suksesshëm