seminare Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Pse arsimi po mbivlerësohet në ditët e sotme?

Sipërmarrje

31 KËSHILLA PËR SIPËRMARRËSIT E RINJ

Business Pulse

Arsimi ende nuk flet gjuhën e zhvillimit

Trajnime

Tirana Arduino Trainings #5

Media&PR

Dhiraj Mukherjee, bashkë-themeluesi i Shazam, është folësi i ri i Spark.me 2018

Thirrje per Aplikime

Lançohet java dixhitale, All Digital Week, në 25 shtete

Thirrje per Aplikime

Kongresi Botëror WeAreDevelopers, eventi ku zhvilluesit dhe profesionistët e IT-së bashkohen në një vend

Business Pulse

7 mënyra për ta nisur fuqishëm vitin 2018!

Lajme

Java e Sipërmarrjes Sociale

Thirrje per Aplikime

Aplikim për njerëzit kreativ dhe ekspertët e IT-së