prototip Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

D3c0ders, grupi që do të përfaqësojë Shqipërinë për herë të parë në Technovation Challenge, Silicon Valley

Thirrje per Aplikime

Projekti My-Gateway hap thirrjet për aplikime për 22 startup-e, për të ndjekur Samitin Europian të Startup-eve

Teknologji

Facebook prezanton më në fund funksionalitetin e shumëpritur nga të gjithë

Intervista

Superheroi Publer ua bën jetën virtuale më të thjeshtë

Thirrje per Aplikime

Projekti BRIGAID ju fton të aplikoni me idenë tuaj inovative për ndryshimet klimatike

High-Tech

Teknologjia mbrapa bitcoin është vetëm në gjysmën e rrugës së evolucionit të saj

Intervista

Ekipi Reservoir: “Barrierat bëhen LEHTËSISHT TË THYESHME kur ideja është e formuar dhe kur jemi të dhënë pas saj!”

Teknologji

Droni i ambulancës që mund t’iu shpëtojë jetën

Teknologji

Shpiket bateria më e re, e cila kthen nxehtësinë e trupit në energji elektrike

Intervista

Intervistë me “A Chance”, grupi i cili fitoi çmimin e parë në Startup Weekend Tirana