Projekti My-Gateway hap thirrjet për aplikime për 22 startup-e, për të ndjekur Samitin Europian të Startup-eve » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 23/10/2018

Projekti My-Gateway hap thirrjet për aplikime për 22 startup-e, për të ndjekur Samitin Europian të Startup-eve

Share
nga Anerola Torollari
Tet 23, 2018
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Projekti MY-GATEWAY ka hapur thirrjet për aplikime për 22 startup-e nga Europa Qendrore dhe Lindore si dhe nga Ballkani Perëndimor për t’u bërë pjesë e Samitit Europian të Startup-eve që do të zhvillohet në Sofje të Bullgarisë.

Gjithsej 22 startupe, 12 nga Europa Qendrore dhe Lindore dhe 10 nga Ballkani Perëndimor, do të përzgjidhen për të marrë pjesë në edicionin e sivjetshëm të ‘Eventit Europian të Startup-e ve’. Një komision i përbërë nga organizata që mbështesin startup-et nga vendet e Europës Qendrore dhe Lindore si dhe të Ballkanit Perëndimor do të përzgjedhin 22 startup-e përmes disa kritereve specifike.

Startup-eve të përzgjedhura do t’u jepet mundësia për të takuar njerëz të profilit të lartë si Kryeministra dhe politikëbërës të Komisionit Europian për të diskutuar mbi sipërmarrjen dhe mundësitë e reja që po shfaqen. Shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit për startup-et e përzgjedhura do të rimbursohen nga Komisioni Europian.

Axhendën për Samitin do ta gjeni këtu.

Nëse doni të aplikoni kliko këtu.

Në mënyrë që të merren parasysh për procesin e aplikimit dhe të përzgjidhen përfundimisht për të marrë pjesë në Samitin Europian të Startup-eve, startup-et duhet të ketë një potencial të lartë rritjeje, një prototip apo një plan biznesi të qëndrueshëm dhe një ide unike biznesi.

Çfarë është Samiti Europian i Startup-eve?

Samiti Europian i Startup-eve është një event i Komisionit Europian, i cili synon të bashkojë themeluesit e startup-eve dhe ligjvënësit. Më shumë se 400 vetë do të marrin pjesë në edicionin e këtij viti për të mësuar rreth mundësive të reja të financimit, për të takuar sipërmarrësit dhe të bëhen pjesë e ekosistemit si dhe të përfitojnë nga mundësia që u jepet për të lidhur pse jo dhe një marrëveshje biznesi.

Çfarë është MY-GATEWAY?

MY-GATEWAY është një iniciativë e Startup Europe që ka për qëllim t’iu vijë në ndihmë startup-eve teknologjike dhe SME-ve inovative nga Europa Qendrore dhe Lindore në mënyrë që të ekspozohen në tregun e huaj si dhe të kenë mundësi të përfitojnë financime.

Për më shumë informacion klikoni këtu.Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00