biznese Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim për Gratë në Biznes – Marketingu në Epokën Dixhitale

Lajme

Microsoft në Japoni sjell fundjavën tre-ditore. Sheh rritje të produktivitetit

Strategy

Ja cila është strategjia më e mirë e biznesit, sipas Gary Vee

Lajme

Banka Botërore dhe Dhoma Amerikane u shpjegojnë profesionistëve të tregut financiar si të përfitojnë nga tregu privat i kapitaleve

Business Pulse

Ja cilat janë eventet që do të zhvillohen gjatë periudhës Shtator – Tetor për bizneset dhe startup-et

Trajnime

Starton në Tetor projekti: “Biznese të udhëhequra nga vlerat”

Sipërmarrje

27 ide biznesi të teknologjisë së lartë

start up

Prezantohen 12 idetë e para të sfidës IDEA

Lajme

18 mijë biznese paralajmërohen nga tatimet për shkeljet që bëjnë gjatë aktivitetit privat

Sipërmarrje

Suela Bala: “Junior Achievement of Albania, rruga drejt krijimit të sipërmarrësve të së nesërmes”

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00