miliarder Archives » Page 2 of 3 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

15 thënie që do të ndryshojnë opinionin tuaj mbi paratë

Strategy

7 mënyra për t’u bërë një person më tërheqës

Filantropë dhe bamirës të shquar

Charles Feeney emërohet “James Bond i Filantropisë”

Sipërmarrje

Richard Branson shpjegon pse shumica e sipërmarrësve kanë mungesë vizioni

Sipërmarrje

Ja kush është miliarderi më i ri në botë

Sipërmarrje

Shefi më i mirë në botë është në Indi: Ai u dha punonjësve të tij 1.260 makina dhe 400 apartamente

Strategy

Ke dëshirë të jesh i pasur? Steve Jobs dhe Mark Cuban iu këshillojnë të veproni kështu

Strategy

4 zakone, që e bënë Warren Buffett një bilioner (dhe do funksionojnë edhe për ju)

Lajme

Pyetjet që u bën ky miliarder kandidatëve gjatë intervistës së punës

Lajme

Disa kuriozitete nga kompania Apple

Evente