Korporata Archives » Page 2 of 3 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Dhiraj Mukherjee, bashkë-themeluesi i Shazam, është folësi i ri i Spark.me 2018

Business Pulse

Ku të gjeni kandidatë idealë për biznesin tuaj?

Thirrje per Aplikime

Kongresi Botëror WeAreDevelopers, eventi ku zhvilluesit dhe profesionistët e IT-së bashkohen në një vend

Business Pulse

Këto janë 10 shenjat që tregojnë se një punonjës është sociopat

Strategy

Ja çfarë i mësoi Harvard John Kennedy (nga e cila mund të mësoni dhe ju)

Sipërmarrje

Cila është sfida për udhëheqësit e së nesërmes?

Marketing

Rory Sutherland, zëvendës presidenti i Ogilvy & Mather UK është folësi kryesor i Spark.me 2017

Lajme

Sharad SAGAR, një nga 100 sipërmarrësit më të rinj dhe të fuqishëm të botës, është folësi i parë i SPARK.ME 2017

Media&PR

Ja çfarë kam mësuar nga 10 vjet të bërit PR për Apple

Lajme

Alpha Bank inauguron ambjentet e reja të degës së saj në qytetin e Beratit