Korporata Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Edward Snowden: “Kompanitë si Amazon, Google dhe Facebook, kanë modele biznesi të barazvlefshme me abuzimin”

Lajme

Çfarë po ndodh me Libra? eBay, Stripe dhe Mastercard tërhiqen nga projekti

Marketing

4 mënyra për të zhvilluar markën tuaj personale

Startup

4 startup-e inovative që po ndryshojnë mënyrën e udhëtimit

Thirrje per Aplikime

Fitoni deri në 1 milion euro investime në edicionin e tretë të konkursit rajonal të startup-ve

Strategy

7 arsye pse duhet të filloni kompaninë tuaj në të 20-at

Thirrje per Aplikime

Arch Summit – Konferenca që bën bashkë korporatat dhe startup-et

Thirrje per Aplikime

GFRS – Global Fund Raising Stage 2019 hap thirrjet për aplikime për të gjitha startup-et

Strategy

Femrat më të fuqishme ndajnë këshillat më të mira të karrierës

Lajme

Zv. Presidenti i “Oracle” vizitë në Universitetin e Durrësit