Interviste Archives » Page 9 of 9 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrës të suksesshëm

Emil Lamprecht – Bashkohuni me mua dhe Yunus Social Business Accelerator. Inovacioni social buron nga zonat në nevojë. Potenciali është aty.

Intervista

Themeluesja e Down Syndrome Albania: “Po pasuroj shpirtin me këtë punë”