Interviste Archives » Page 8 of 9 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Shefi ekzekutiv i Apple: Vendimi i gjykatës “diçka shumë e keqe për Amerikën.”

Media&PR

5 mënyra për të ndërtuar vetëbesimin para një interviste

Intervista

Anna Dvornikova: Ftoj të gjithë sipërmarrësit shqiptarë të bëhen pjesë e programeve tona

Media&PR

10 Pyetje të çuditshme gjatë intervistave për punë të Apple

Media&PR

Si të krijoni në çast rrjetin tuaj të marrëdhënieve me këdo që takoni?

Media&PR

Si të mbani “të pastër” reputacionin tuaj online?

Intervista

Kaymu.al, si u përshtat në Shqipëri?

Slideshow

10 pyetjet që nuk duhet t’i bëni KURRË gjatë një interviste pune

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Miranda Ademaj – Pavarësisht sa e zymtë mund të jetë e sotmja, gjërat do të jenë më të shndritshme nesër.

Sipërmarrës të suksesshëm

Emil Lamprecht – Bashkohuni me mua dhe Yunus Social Business Accelerator. Inovacioni social buron nga zonat në nevojë. Potenciali është aty.

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM