inovator Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

“Tungjatjeta”, programi social i World Vision në ndihmë të fëmijëve me aftësi të kufizuara, gjen mbështetjen e Grupit Balfin

Lajme

Grupi Balfin dhe Kastrati janë tashmë pronarët e rinj të Shoqërisë INSIG-Jeta, kompanisë më të re të sigurimeve në  Shqipëri

Startup

Dentem i bashkohet “Station F”, inkubatorit më të madh të startupeve në Europë

Intervista

Eris Kasmi: Çfarë sjellim ndryshe me “Ideja jote për Biznes” – Start Up 2017

Lajme

KidZone, hap dyqanin e parë të JUMBO në Bosnje-Hercegovinë. Grupi Balfin zgjeron kufijtë e investimeve në Ballkan

Marketing

AllWeb Albania mirëpret Vladimir Vulic dhe Sokol Vladin

Startup

3 Organizime ‘Super’ për inovatorët e rinj shqiptarë në Tiranë, Prishtinë dhe Tetovë

EU Corner

Paul Papadimitriou, strategjisti dhe inovatori nga Londra në Spark.me

Marketing

Roli i besimit në ndërtimin e markës

Strategy

Si të bëheni miliarderë duke bërë punën që doni?

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00