Elevator Lab Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Ditët e fundit për të aplikuar në Sfidën Rajonale Elevator Lab

Startup

OpenPay. Startup-i fitues i Elevator Lab në edicionin e kaluar sjell përvojën e tij

Thirrje per Aplikime

Hapet raundi i dytë i programit “Sfida Elevator Lab” nga Raiffeisen Bank në Shqipëri dhe Kosovë

Business Pulse

Elevator Lab: RBI paraqet projektet e suksesshme pilot dhe shpall raundin e dytë në 2018  

Lajme

MPAY, zgjidhet finalist mes 336 kompanive ndërkombëtare në Elevator Lab

Lajme

Elevator LAB: 336 aplikime për programin fintech akseleratorë të RBI-së

Thirrje per Aplikime

Raiffeisen Bank lançon akseleratorin Fintech “Elevator Lab”