Elevator LAB Bootcamp prezantohet me komunitetin e startup-eve të OFIÇINËS

Elevator Lab

Në ambjentet e Oficina Innovation Hub u organizua një takim me startup-e që mbështeten nga ky akselerator, përmes programit Elevator LAB 2020 të Raiffeisen Bank Kosova & Shqipëri.

Përfaqësues të startup-eve që po zhvillohen me hapa të kënaqshëm në fusha të ndryshme si Fin-tech, BlockChain, E-learning, Marketing Automation Service, Robotics etj me mbështetjen e Oficina Innovation Hub, bashkë me përfaqësues të Raiffeisen Bank Albania dhe New Media Communications folën për mundësitë e reja që këto ide kanë dhe për impaktin që ato do kenë në komunitetet që do të operojnë.

Lexoni: Raiffeisen Bank në Kosovë dhe Shqipëri prezantojnë programin e përbashkët “Elevator Lab 2020”

Ky takim miqësor pati në qendër njohjen dhe prezantimin e Elevator LAB me komunitetin e startup-eve. Sipërmarrësit e rinj folën për idetë inovatore dhe për vizionin që kishin në zhvillimin e produktit apo shërbimit që ofronin, duke synuar gjithmonë zgjidhjen e problematikave të ndryshme dhe krijimin e vlerave për përfituesit. Nga ana tjetër, përfaqësues të Raiffeisen Bank shprehën mbështetjen dhe ofruan  mundësi të reja për zhvillimin e shpejtë të këtyre startup-eve me anë të programit Elevator LAB dhe jo vetëm.

Ky program do të jetë një mundësi e mirë për startup-et inovatore që të zhvillohen, ashtu si janë zhvilluar dhe kanë rezultuar të suksesshëm përfituesit e këtij programi në vitet e kaluara. Tashmë ata operojnë si biznese të konsoliduara duke lidhur kontrata të rëndësishme, jo vetëm me Raiffeisen Bank, por edhe me kompani prestigjoze jashtë Shqipërisë.

Elevator Lab

Informohu mbi Elevator LAB 2020

U diskutua edhe mundësia për një paketë monetare nga ana e bankës, posaçërisht për startup-et, kryesisht në fazat e krijimit të produktit apo shërbimit dhe testimit të tij, që siç dihet është një periudhë e vështirë dhe vendimtare në ekzistencën e këtyre bizneseve fillestare. Përfaqësues të Raiffeisen Bank Albania, që ka një fokus kryesor te inovacioni dhe startup-et inovatore, shprehën një qëndrim pozitiv ndaj kësaj kërkese dhe po punojnë që të ndërtojnë një produkt që t’u përshtatet sa më mirë nevojave të grupeve të interesit.

Aspironi të bëheni sipërmarrës? Keni një ide inovatore? Jeni profesionistë të shërbimeve financiare, jeni duke ndërtuar një startup të sukesshëm finetech në Shqipëri dhe keni nevojë për partnerë bankarë që t’ju mbështësin?

Nëse po, mos prit asnjë sekondë por APLIKO TANI dhe bëhu pjesë  e programit “Elevator Lab Bootcamp Kosovë & Shqipëri 2020” për ta çuar sipërmarrjen tuaj në një nivel tjetër.

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale