komunitet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

OSCAL 2018, përgatitjet për edicionin e 5-të të konferencës ndërkombëtare Open Source Conference Albania

Strategy

4 strategji për të patur një balancë mes karrierës dhe familjes

Business Pulse

Starbucks vendos të mbyllë 8,000 dyqane për gjysëm dite për të trajnuar stafin e tij

Thirrje per Aplikime

Takim informues për Skemën Pilote të Granteve

Sipërmarrje

Si po i ndihmon startup-i shqiptar në SHBA, të gjitha piceritë të kalojnë online?

Media&PR

Mbahet takimi i parë i jurisë së ICT Awards 6, mbi 100 aplikime kërkojnë suksesin në shtatë kategori

Teknologji

Mark Zuckerberg thyen heshtjen. Flet më në fund për Cambridge Analytica, por harron të kërkojë falje

Thirrje per Aplikime

Si të aplikoni për t’u bërë pjesë e “Albanian ICT Awards”?

Strategy

Si i ndryshova traditat e festave për t’iu përshtatur vlerave të mia?

Trajnime

Trajnimi: “How to be an active citizen” (Event Bamirësie)

Evente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM