Startupe Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Kosova tani është më e lidhur me tregjet globale të investimeve

Lajme

MPAY, zgjidhet finalist mes 336 kompanive ndërkombëtare në Elevator Lab

Thirrje per Aplikime

Raiffeisen Bank lançon akseleratorin Fintech “Elevator Lab”

Sipërmarrje

Trendi që po prek të gjitha kompanitë

Intervista

“Nëse nuk është e VËSHTIRË DHE SFIDUESE atëhere ndoshta ti nuk po kërkon maksimumin!”

Evente

Trajnim nga BERZH – Si të menaxhoni një kompani konsulence?

Tetor 29, 2018
- 30 Tetor, 2018 dhe 20-21 Nëntor 2018, ora 9:00 AM - 5:30 PM

Panairi i 21 i Librit “Tirana 2018”

Nëntor 14, 2018
– 18 Nëntor ora 08:00 - 21:00