DHTIT Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Si të shkruajmë një projekt-propozim të suksesshëm?

Trajnime

Trajnim: “Procedurat e Rekrutimit/ Rekrutimi si pjesë strategjike e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore”

Trajnime

Trajnim: “Ekspertizë Ligjore dhe Financiare për Sipërmarrjen”

Trajnime

Trajnim: “Fit For Future/Program Komunikimi” – Zhvillimi personal, motivimi dhe puna në skuadër

Trajnime

Trajnim: “Planifikimi Strategjik Financiar”

Trajnime

Trajnim: Menaxhimi i Burimeve Njerëzore

Trajnime

Trajnim “Anglishte Biznesi”

Trajnime

Trajnim: Planifikimi dhe Analiza Financiare

Trajnime

Trajnim: Menaxhimi i Shitjeve

Trajnime

Trajnim: “Shërbimi & Kujdesi Ndaj Klientit”