Dentem Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Alen Saqe, CEO i Dentem, i ftuari i tretë i “The Key to Success 3.0”

Intervista

DentistIn, startup-i që lidh dentistët me pacientët

Startup

Dentem i bashkohet “Station F”, inkubatorit më të madh të startupeve në Europë

Slideshow

Panairi i startup-eve që bashkoi Shqipërinë me Kosovën

Startup

Rëndësia e rrjetëzimit për Startup-et dhe Marketerët!

Video

Prezantimi i Dentem në ABC Accelerator

Slideshow

Dentem – Startup-i shqiptar hedh hapa të sigurt drejt suksesit

Startup

Dentem – Startup-i shqiptar në rrugën e tij drejt suksesit në tregun global!

Startup

Takimi që nisi nga një Tweet! Dentem, mbështetet edhe nga Veliaj!

Startup

Startup-i nga Shqipëria që ‘luan’ ndërkombëtarisht! (VIDEO)

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00