boten Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Top 10 startup-et botërore me influencë më të lartë

Intervista

Vado in Albania: Shqipëria përmes syve të italianëve

Thirrje per Aplikime

Workshop 4-ditor në Hungari për sipërmarrësit socialë

Startup

10 startupet globale që po ndryshojnë botën ku jetojmë

Slideshow

Thënie nga Steve Jobs që do t’iu motivojnë të ndryshoni botën

Sipërmarrje

Trendi që po prek të gjitha kompanitë

Slideshow

12 Quotes motivuese nga Larry Page për Suksesin, Kreativitetin dhe Punën

EU Corner

5 mësime që liderët e bizneseve mund të mësojnë nga Brexit

Startup

Post Startup Grind me Miranda Ademaj: “Dashuroje atë që do të bësh.”

revista

Revista Dhjetor 2016 – “DON’T BE AFRAID OF NEW ARENAS”