audience Archives » Page 4 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

9 lloje biznesi që mund të ndërtosh pas orës 17:00

Media&PR

Çfarë na mëson Prince, artisti legjendar pioner, rreth kreativitetit?

Media&PR

Marrëdhëniet me publikun, “ambasador” i brandit

Intervista

Si e sollëm “Get in the Ring” në Kosovë dhe si do ta zhvillojmë më tej për startup-et shqiptare

Lajme

YouTube Red po kërkon të drejtat për publikimin e filmave dhe serialeve të Hollywood

Teknologji

5 dështimet më të të mëdhaja teknologjike për 2015-ën

Marketing

10 këshilla të shpejta për reklama që funksionojnë në Facebook

Marketing

5 gjërat themelore të përditshme për të ndërtuar një biznes të suksesshëm online

Strategy

Gjëja më e rëndësishme që Arianna Huffington bën çdo mëngjes

Marketing

Instagrami, çfarë po i mëson marketingut?

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00