audience Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Arjeta Dhima, mentore e mentorit të 9000 personave

Business Pulse

Këshilla nga Roger Edwards, folës në AllWeb Albania 2019, për një prezantim që tërheq audiencën

Business Pulse

E udhëhequr nga motoja “Përmbajtja është gjithçka”, Kirsten Jassies vjen si folëse në AllWeb Albania 2019

Business Pulse

6 mënyra për të krijuar një video shpjeguese për produktin tuaj

Strategy

Si të diskutosh tema të ndjeshme përpara një auditori

Business Pulse

Me vetëm 3 fjalë, ‘The Rock’ ka një këshillë suksesi

Strategy

A keni një ide të re biznesi? Ja çfarë duhet të bëni

Teknologji

YouTube ofron filma pa pagesë, por me reklama

Trajnime

Trajnim nga Arjeta Dhima: “E folura në publik”

Media&PR

Çfarë na mësojnë Princeshë Leonor dhe Meghan Markel për të folurin në publik?