audience Archives » Page 2 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Çfarë na mësojnë Princeshë Leonor dhe Meghan Markel për të folurin në publik?

Strategy

Fuqia e numrit 3!

Trajnime

Trajnimi i personalizuar “E Folura në Publik”

Teknologji

Si po e përdorin brandet realitetin e shtuar (AR)?

Strategy

Dëshiron të rritesh në detyrë? Bëhu njëbrirësh.

Marketing

Ja si mund të merrni të dhëna për vizitorët tuaj në LinkedIn

Strategy

Si Steve Jobs mashtroi një sallë plot me njerëz dhe ndryshoi botën?

Marketing

Pse Video është bërë trendi më i fundit i marketingut?

Media&PR

Kampioni i botës për 2016 i të folurit në publik thotë se fillestarët gjithmonë bëjnë këto 2 gabime

Media&PR

Ja cila është aftësia që do të rrisë vlerën tuaj me 50%

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00