artikull Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

50 objekte dizajni për të dhuruar për festa

Strategy

7 këshilla për të krijuar përmbajtje që tërheq në LinkedIn

Travel

7 gjërat që duhet t’i bëni me patjeter në Shqipëri sipas revistës InCity

Slideshow

#10YearChallenge (Sfida 10-Vjeçare) pushton internetin

Teknologji

8 gjërat që duhet të bëni në LinkedIn për të forcuar karrierën dhe biznesin tuaj gjatë 2019

Strategy

Çfarë duhet të bëni për t’u bërë të suksesshëm?

Intervista

Superheroi Publer ua bën jetën virtuale më të thjeshtë

Travel

Portali izraelit rekomandon Shqipërinë për të kaluar pushimet

Strategy

Çfarë bëjnë ndryshe të rinjtë sot në krahasim me brezat e mëparshëm?

Teknologji

Nëse dëshironi të lexoni 10 herë më shpejt, ky është aplikacioni që ju nevojitet