Konferenca Vjetore e Investitorëve në Dubai, Prill 2018


AIM (Annual Investment Meeting) është një event tre-ditor i FDI-ve (Foreign direct investment), i cili përfshin një konferencë të kompanive me famë botërore, prezantime të projekteve të shteteve të ndryshme për investime, panair ndërkombëtar, prezantime të projekteve për investime dhe rrjetëzim mes kompanive dhe investitorëve. AIM paraqitet si nxitës i ri i tregjeve në zhvillim, inkubator i ekonomive në zhvillim të shpejtë dhe partner i udhëheqjes së vendeve gjysëm të industrializuara.

Tema kryesore e edicionit të 8-të të Takimit Vjetor të Investimeve do të jetë “Lidhja e Tregjeve të Zhvilluara dhe tregjeve të reja përmes Investimeve të Huaja Direkte: Partneritetet për Rritjen Gjithpërfshirëse dhe Zhvillimin e Qëndrueshëm”. Ky takim do të zhvillohet gjatë datave 9-11 Prill 2018 pranë Dubai World Trade Center.

Për herë të parë edhe Kosova merr Pjesë në Konferencën Vjetore të Investimeve në Dubai.

Business Kosova Center, ka rezervuar një hapësirë për të prezantuar kompanitë/produktet dhe shërbimet që ju ofroni dhe fton që të bashkoheni me të. Gjatë kësaj vizite grupore do të keni mundësinë e gjetjes së klientëve dhe rritjen e tregjeve për kompaninë tuaj si dhe të caktoni takime me investitorë të ndryshëm për prezantimin e ideve apo projekteve tuaja që kërkojnë investime.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale