Shkence

Te shikosh pertej murit fale Wi-Fi (VIDEO)

Internet

Wikidata, nje enciklopedi dedikuar detajeve, statistikave, numrave, etj

Internet

Google Translate per Android tani punon dhe me foto (VIDEO)

Internet

Aparati i humbur ne oqean, ne duart e pronareve fale Google +

Internet

Kerkim me ze nga Google, shume shpejt per iPhone dhe iPad

Shkence

Shpiken bicikleta pa zinxhir (VIDEO)

Shkence

Koshi robot qe kap plehrat ne ajer (VIDEO)

Shkence

Asteroidi 2002 AM31 do te kaloje prane tokes ne 22 korrik

Shkence

Nuk respektoni dieten? Frigoriferi jua publikon ne Facebook (VIDEO)