Internet

Perdoruesit e Twitter ne Kuvajt rrezikojne burgun

Shkence

Rusia do t’i ngreje "kurth" asteroideve

High-Tech

Superkompjuteri do te stimuloje trurin njerezor

Internet

A lejon Skype te pergjohen telefonatat tuaja

Shkence

Ne takimin me Diellin

Internet

Twitter, probleme dhe shkeputje per disa ore

High-Tech

Japonia ne 2014-en transmetim me rezolucionin 4K Ultra HD

Internet

USA, "Doktori te ndjek ne Twitter"

Internet

WhatsApp nuk respekton privatesine