vlerësim Archives » Page 3 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Si e mat Tim Cook suksesin e Apple?

Strategy

Çfarë duhet të bëni kur një punonjës jep dorëheqjen?

Lajme

IuteCredit blen kompaninë FINAL

Strategy

Një punonjës i vlerësuar do të bëjë më shumë se sa pritet prej tij

Strategy

Mënyra se si i trajtoni punonjësit përcakton të ardhmen tuaj!

Lajme

Rikthehet euro, shkon në 128 lekë

Trajnime

Trajnim Intensiv: “Teknikat e Shkrimit të Projekteve”

Slideshow

Cili është ndryshimi mes liderit dhe shefit?

Thirrje per Aplikime

Bëhuni pjesë e Konkursit të Turizmit në portalin e-Albania!

Strategy

Biznesi, nga një mjet për mbijetesë, në një mjet për t’u bërë i pasur