vlerësim Archives » Page 2 of 6 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Shqipëria, e fundit në Europë për inovacion

Business Pulse

9 pyetje psikologjike që do t’ju ndihmojnë të lexoni njerëzit

Zhvillim Personal

Si të mendojmë në mënyrë racionale, Guidë dhe ushtrime

Zhvillim Personal

Cili është motivimi kryesor i punonjësve për gati gjysëm shekulli

Lajme

Shoqata e Investitorëve të Huaj: është përkeqësuar klima e biznesit në Shqipëri

Startup

Startup-et miliarda dollarëshe në Europë po rriten më shpejt se rivalët e tyre në SHBA

Business Pulse

Markat që preferohen më shumë nga të rinjtë

Lajme

Markat shqiptare rriten 4 herë në pesë vitet e fundit, sipas ministres së Financave

Strategy

5 mënyra se si të sillemi me personat që nuk pëlqejmë

Lajme

Vlera e pasaportave, Shqipëria pozicionohet gjashtë vende më lart se vjet