vlerësim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Amazon teston një sistem për të marrë feedback nga produktet

Trajnime

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, një trajnim për Vlerësimin e Performancës

Lajme

Top 10 vendet në Indeksin Global të Inovacionit, mes tyre dhe Izraeli

Lajme

Shqipëria, e fundit në Europë për inovacion

Business Pulse

9 pyetje psikologjike që do t’ju ndihmojnë të lexoni njerëzit

Zhvillim Personal

Si të mendojmë në mënyrë racionale, Guidë dhe ushtrime

Zhvillim Personal

Cili është motivimi kryesor i punonjësve për gati gjysëm shekulli

Lajme

Shoqata e Investitorëve të Huaj: është përkeqësuar klima e biznesit në Shqipëri

Startup

Startup-et miliarda dollarëshe në Europë po rriten më shpejt se rivalët e tyre në SHBA

Business Pulse

Markat që preferohen më shumë nga të rinjtë