TVSH Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Konfindustria: Vonesat e rimbursimit të TVSH-së po dëmtojnë tregun

Lajme

TVSH për bujqësinë, fermerët nuk ndalin protestat

Lajme

Ndërpritet grumbullimi i qumështit nga 18 Marsi

Lajme

Rimbursimi i TVSH vetëm 6%, fermerët derdhin qumështin në rrugë

Bujqësi

Fermerëve u kompensohet 6% TVSH

Lajme

Agropërpunuesit kërcënojnë se nuk do të blejnë më qumësht tek fermerët, nëse nuk rishikohet TVSH

Lajme

Unioni i Eksportuesve Shqiptar thirrje për stabilitet dhe progres ekonomik të vendit

Business Pulse

6% TVSH edhe për mediat online

Lajme

Konfindustria: Qeveria Shqiptare sërish borxhe të larta ndaj privatit

Business Pulse

Rimbursimi i vonuar i TVSH-së, shqetësim edhe për Dhomën Amerikane të Tregtisë