Trump Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

Çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm për një gjumë të shëndetshëm?

Media&PR

Apple, Uber, Netflix, Twitter bashkohen kundër politikës së emigracionit të Trump

Lajme

Në 2017 të ardhurat e gjeneruara nga teknologjia do bien me 2%

Lajme

Trump thërret Mark Zuckerberg në kabinetin e tij qeveritar

Marketing

3 leksione marketingu nga Trump dhe Clinton

Lajme

Sipas një studimi, mediat sociale mund të ndryshojnë opinionet tuaja për politikën

Lajme

Apple i përgjigjet thirrjes për bojkot të Donald Trump

Marketing

5 Leksione marketing nga fushata e Donald Trump për President!

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00