Tomi Kallanxhi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

A e dinit që ekzistojnë Podcaste edhe në gjuhën shqipe? Ja cilët janë 5 prej tyre!

Business Pulse

Si i organizojnë pushimet sipërmarrësit e rinj shqiptarë?

Internet

Ngjitsat, emoji-t që flasin shqip

Business Pulse

Prezantohet “Sfida Rajonale Elevator Lab Shqipëri & Kosovë” në universitete

Startup

SprintUP: Inno-Tech Camp Tirana 2019. Startupe të reja trajnohen për të “sprintuar” nga ideja në sipërmarrje

Intervista

Tomi Kallanxhi: “Me Shpi.al jemi gjithnjë në evolucion”

revista

Numri #13 i Business Mag Albania gati për shkarkim!

Startup

Si lindi GARAZH, vendi ku lindin dhe fuqizohen Idetë

Evente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00