tablet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Apple: “Studentët që përdorin laptopët e Google në shkollë nuk do të kenë sukses”

Lajme

Huawei i përgjigjet deklaratës së Trump për ndalimin e produkteve të saj në SHBA

Lajme

Franca ndalon përdorimin e telefonave në shkolla

Teknologji

Samsung lançon modelin e ri të Galaxy J7 Prime

Media&PR

Samsung dhe Amazon Prime Video Lançojnë të Parët Përmbajtjen HDR10+

Teknologji

Altropost.com, giuda për të skeduluar postimet e tua në Instagram

Strategy

Respektoni më të vjetrit: Është mirë për biznesin tuaj

Lajme

Një gamë e re e-shërbimesh nga Ministria e Zhvillimit Urban, tashmë në portalin e-Albania!

Teknologji

Përse u krijua iPhone?

Teknologji

Ja cilat janë 5 parashikimet për të ardhmen dixhitale