shërbimet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Përmirësim i Ndjeshëm në Cilësinë e Raportimit Financiar në Shqipëri

Strategy

Nuk keni para për të filluar një biznes? Provoni këto 5 opsione për të financuar biznesin tuaj

Teknologji

Aftësitë e zërit të Bixby në Samsung tani janë të diponueshme në mbi 200 vende në mbarë botën, edhe në Shqipëri.

Lajme

A mund të shndërrohet Shqipëria në një qendër të shërbimeve online në vitet e ardhshme?

Trajnime

Çfarë duhet të dini për Google AdWords dhe Google Analytics?

Teknologji

Google Drive së shpejti do t’ju lejojë të ruani të gjithë dokumentat e kompjuterit tuaj

Thirrje per Aplikime

Raiffeisen Bank lançon akseleratorin Fintech “Elevator Lab”

Intervista

DentistIn, startup-i që lidh dentistët me pacientët

Lajme

“EU Transit –Tirana Farm” – Mundësi bashkëpunimi për sipërmarrësit e rinj, vendas dhe të huaj

Lajme

Schneider Electric – 10 vjet në Shqipëri: Një zgjedhje ndryshe për ta festuar!