projekti Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Shkence

Rritet interesi për energji nga burime të rinovueshme, tashmë një tjetër park fotovoltaik në Shkodër

Travel

Italia “po dhuron” kështjellat, ofron mundësi biznesi në turizëm

Thirrje per Aplikime

Aplikoni për “EuroUdhëtim 2017” dhe përfitoni një udhëtim në të gjithë Europën

Lajme

Vodafone në Irlandë investon 120 milionë € në projekte për transformimin dixhital

Intervista

“ICT Ylli në Ngritje”, Raesa Nikshiqi: “Njerëzit me nevoja të veçanta në fokus të projektit tim.”

Intervista

Projekti “51 shërbimet e ZRPP” fiton çmimin “ICT Shërbimi Publik i Vitit” në Shqipëri

Startup

Shpallen fituesit e Startup Live Tirana, “Nimbus” merr çmimin e parë

Thirrje per Aplikime

Kërkesë për kuotim për punime rindërtimi në shkollën profesionale “Kristo Isak”, Berat

Sipërmarrje

Njihuni me Zuckerberg-et e ardhshme shqiptare, Eduala Pjetri dhe Ledidjana Syla

Lajme

Zbardhet projekti për Aeroportin e Jugut

Evente