proces Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Travel

Udhëtimet na bëjnë shumë më të lumtur se çdo pasuri tjetër materiale, sipas një studimi

Lajme

Kosova, vendi më i mirë për fillimin e një biznesi në 2019

Strategy

3 frazat që shefat përdorin kur duan t’ju pushojnë nga puna

Business Pulse

Sfidat e komercializimit për klientët fundorë të energjisë

Sipërmarrje

Punonjësit besnikë ju thonë atë që është e nevojshme të dëgjoni, jo atë që dëshironi të dëgjoni

Strategy

7 aftësi që mund t’i zotëroni në më pak se 10 minuta

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (10): Pesë pikat e prezantimit të produktit

Lajme

FXLider ofron kursin online pa pagesë: “Si të tregtoni me Bitcoin?”

Sipërmarrje

Kompania I.XH.E.M, një shembull i suksesit të sipërmarrjes shqiptare

Lajme

Kompania gjermane e veshjeve “Hugo Boss” padit Drejtorinë Shqiptare të Markave dhe Patentave

Evente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00