partnere Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

SDC 2018: Samsung paraqet zbulimet e reja në Inteligjencë, IoT dhe Mobile UX

Thirrje per Aplikime

“Paris Region Enterprises” – Aktivitet mbi Kërkimin dhe Zhvillimin

Thirrje per Aplikime

Kthehet kompeticioni më i madh online për startup-et e Europës Qendrore dhe Lindore

Media&PR

AllWeb 2018 – Prezantohen 3 folësit e parë!

Teknologji

Vendet me shpejtësinë më të lartë të internetit në botë

Business Pulse

TBU përzgjedh “Sipërmarrësit e së Nesërmes dhe Juristët e së Nesërmes 2018”

Thirrje per Aplikime

Bëhuni pjesë e trajnimit “Social Entrepreneurship Training 2” që zhvillohet në Bullgari

Lajme

EasyPay zgjidhet ndër tre kompanitë më të mira financiare në Europë në FI

Thirrje per Aplikime

Aplikoni me startup-in tuaj në “Startup Hub Warsaw (SHW17)”

Thirrje per Aplikime

Program akselerimi në Vjenë

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00