online Archives » Page 21 of 21 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Kaymu.al, si u përshtat në Shqipëri?

Marketing

E-commerce, produkti i parë, blerësi i parë dhe proçesi i pagesave online

Marketing

Si lindi e-commerce? Historik i shkurtër mbi shitjet online…

Startup

Doni të dini nga e ka “origjinën” moda juaj? Ja çfarë aplikacioni ju vjen në ndihmë

Marketing

5 gjërat themelore të përditshme për të ndërtuar një biznes të suksesshëm online

Marketing

5 faktet dhe statistikat surprizuese të e-commerce që nuk i dinit

Marketing

Efektet e fshehura të reklamimit nëpërmjet televizionit

Strategy

“Top 10” website-et më të mira për sipërmarrësit

Travel

28-vjeçari që drejton 3 biznese ndërsa udhëton nëpër botë

Marketing

Këshilla si të marketoni biznesin në botën dixhitale