online Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Aplikacionet që përdorim vazhdimisht na bëjnë të palumtur

Sipërmarrje

Si po i ndihmon startup-i shqiptar në SHBA, të gjitha piceritë të kalojnë online?

Strategy

Çfarë bëjnë ndryshe të rinjtë sot në krahasim me brezat e mëparshëm?

Lajme

Vlerësimi në doganë tashmë tërësisht online (video)

Teknologji

Procedurat që duhet të ndiqni për të aplikuar për leje qarkullimi ndërkombëtare

Sipërmarrje

Supermarketi online që po fiton zemrat e blerësve hollandezë

Trajnime

Trajnim: “Shërbimi & Kujdesi Ndaj Klientit”

Marketing

Pamja ka rëndësi: Si të krijoni imazhin e përsosur të markës tuaj?

Marketing

A mund të shes në rrjetet sociale?

Intervista

Meliha Zyberaj dhe Roza Ndoci prezantojnë biznesin e tyre

Evente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM