New York Times Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Çfarë lexojnë çdo mëngjes personat më të suksesshëm të botës?

Lajme

Veza e famshme e Instagramit ka një mesazh për të gjithë ne

Lajme

Vazhdon skandali i Facebook. Të dhënat tuaja janë ndarë me këto kompani të mëdha

Business Pulse

Tony Robbins ju tregon si të keni vetëbesim

Strategy

Sipërmarrësit më të pasur në botë ndajnë sekretet për një martesë të suksesshme

Business Pulse

Pse Bill Gates dhe Steve Jobs i rritën fëmijët e tyre pa teknologji?

Lajme

“Kush kupton shifrat nuk do të thotë se kupton ekonominë”

High-Tech

Tashmë dhe stetoskopi bëhet një mjet high tech

Media&PR

Ja cila ështe pyetja që CEO i YouTube bën në intervistat e punës

Media&PR

Apple, Uber, Netflix, Twitter bashkohen kundër politikës së emigracionit të Trump