mosmarrëveshje Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim Personal

Si të mbani mosmarrëveshjet larg shkatërrimit të marrëdhënies tuaj të punës

Strategy

5 teknika për të punuar me sukses me njerëz që janë të ndryshëm nga ju

Teknologji

9 gjërat që duhet të dini në lidhje me njoftimin e fundit nga Facebook

Business Pulse

Nike dhe Adidas, letër për presidentin Trump. I luten të ndalojë dhe të mendojë për ato që po bën

Business Pulse

Stop me kriza! Letra e sipërmarrësve drejtuar politikës

Lajme

Hapet gjykata e parë në internet

Strategy

Çfarë ju pengon që të bëheni të pasur?

Strategy

Si të ndërtojmë një marrëdhënie pozitive me shefin dhe kolegët?

Sipërmarrje

Çfarë duhet të keni kujdes kur zgjidhni partnerin tuaj të biznesit?

Marketing

Si të punësoni autorin perfekt për blogun tuaj?

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00