lexues Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

5 gabimet që duhet të shmangni kur dizenjoni website-in tuaj

Strategy

3 këshilla për të lexuar më shumë libra se më parë

Teknologji

Çfarë është kërkuar më shumë në Wikipedia për vitin 2017?

Strategy

Si përdorimi i gjesteve të duarve iu ndihmon të kaloni frikën nga të folurit në publik?

Intervista

Bukinisti do të jetë promovues kryesor i leximit dhe librit në shqip!

Teknologji

Chromebooks, së shpejti do të logoheni vetëm me gjurmët e gishtave tuaj

Strategy

4 mënyra që njerëzit e zënë të lexojnë email-et tuaja

Marketing

5 Mënyra për “vjedhjen” e trafikut online të konkurrentit tuaj

Lajme

Çmimi i librave, kohë për të provuar strategji të re?