Kurse Online Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Disa zakone të thjeshta ditore për të zhvilluar inteligjencën tuaj

revista

Kurset online, metodologjia e të sotmes

Business Pulse

Platforma për të krijuar dhe shitur kurse online

Business Pulse

6 website ku mund të merrni kurse online falas ose me çmime të ulëta

inovative

Philip Morris investon në shkencë, bursa studimi për shkencëtarët dhe kërkuesit e rinj

Business Pulse

Një mesazh i rëndësishëm për të gjithë ata që duan të investojnë në një biznes

Intervista

Ervis Trupja, shqiptari që i bashkohet ekipit të LinkedIn

Lajme

Mbi 200 universitete ofrojnë 600 kurse online falas

Sipërmarrje

5 biznese të cilat mund t’i nisni pa asnjë para në xhep

Strategy

15 website ku ju mund të mësoni çdo ditë, diçka të re

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00