kontrata Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Vodafone lançon rrjetin 5G në Britani me plane tarifore të pakufizuara

Business Pulse

Ja cila është arsyeja pse 4500 punonjës të Amazon janë të pakënaqur ndaj Jeff Bezos

Sipërmarrje

Ndërtoni një biznes që ju shërben ju dhe jo një në të cilin jeni skllav

Teknologji

6 raste të përdorimit të Blockchain në teknologji

Lajme

Punonjësit duhet të kenë kushte për t’u ushqyer në punë, ose paguhen 80 mijë lekë në vit

Lajme

Biznesi fason punëson 50 mijë gra gjatë 4 viteve

Sipërmarrje

Sipërmarrësi Halit Avdiaj furnizon të gjithë Europën me bimë mjekësore

Lajme

Cilat janë kompanitë më të mëdha, që punojnë me bashkitë?

Lajme

Përdorimi i fondeve publike më efiçent në bizneset e femrave

Lajme

Finalizohet kontrata e TAP me qeverinë shqiptare

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM