iPod Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Fuqia e numrit 3!

Lajme

Dizajneri i iPhone mendon se teknologjia ka shkatërruar shoqërinë

Sipërmarrje

Çfarë mund të mësojmë nga gabimet e miliarderit Richard Branson?

Strategy

Mësoni nga prezantimi më i mirë i të gjitha kohërave

Lajme

iPodi juaj i vjetër mund të vlejë 20.000 $

Strategy

Idetë që duken të parëndësishme mund të ndryshojnë botën

Mobile

Pse iPhone-t e rinj do të jenë të kuq?

Teknologji

Nokia padit në gjykatë Apple

Slideshow

Zakonet e mëngjesit të 5 prej njerëzve më të suksesshëm në botë

Teknologji

Apple ka vjedhur idenë e krijimit të iPhone, iPad, iPod?!

Evente

Trajnim nga BERZH – Si të menaxhoni një kompani konsulence?

Tetor 29, 2018
- 30 Tetor, 2018 dhe 20-21 Nëntor 2018, ora 9:00 AM - 5:30 PM

Panairi i 21 i Librit “Tirana 2018”

Nëntor 14, 2018
– 18 Nëntor ora 08:00 - 21:00