inovacionin Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Galaxy S9 dhe S9 Plus vijnë me funksionalitete që bëjnë matjen e tensionit të gjakut dhe nivelit të stresit

Slideshow

Ndërtuar për mënyrën se si komunikojmë sot: Samsung Galaxy S9 dhe S9+

Slideshow

Post Startup Grind, Armir Harris: “Duhet të kesh disiplinë, të punosh shumë, të kesh vullnet dhe ambicie çdo ditë.”

Lajme

Shpallen projektet fituese nga Fakulteti Ekonomik, pjesëmarrës në “Innovate your way out 2017”

Slideshow

Post Startup Grind, Antonela Hako: “Të rinjtë duhet ta provojnë këtu, pasi është shumë e lehtë të largohesh.”

Sipërmarrje

BE do të mbështesë idetë dhe sipërmarrjet e reja në Shqipëri

Startup

Organizohet Konkursi Kombëtar “Startup Albania 2017” për mbështetjen e sipërmarrësve të rinj

Startup

Viva Tech 2017, “Festivali i Kanës” për teknologjinë

Personazhe

Aleksandër Bello, shqiptari që punon prej dy vitesh në kompaninë globale, WhatsApp

Slideshow

Çfarë parashikon Elon Musk për të ardhmen e botës?