informalitet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Pronë me qira, pjesë e luftës ndaj informalitetit

Lajme

Administrata Tatimore me një plan të ri operacional në luftën kundër informalitetit

Lajme

Informaliteti. Tatimorët në terren për baret dhe restorantet

Lajme

Gati 60% e bizneseve në informalitet në bregdet

Lajme

Gjysma e bizneseve të turizmit në informalitet

Lajme

Klima e biznesit e vështirë, sipas raportit të monitorimit të Forumit Kombëtar të Biznesit

Media&PR

Këto janë mënyrat më të mira dhe më të këqija për të nisur një email

Lajme

Post-lufta informalitet, përmirësime ka por shtohen kërkesat nga bizneset

Lajme

3500 biznese në mbarë vendin duhet të ndryshojnë në biznese të mëdhenj

Lajme

SME-të në Shqipëri, OECD: Mbështetje financiare ndaj tyre

Evente