informalitet Archives » Page 2 of 3 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Mblidhet Këshilli i Investimeve për nxitjen e investimeve në vend

Lajme

Të ardhurat e ulëta në dogana, fokusi te kontrabanda e nfatës

Lajme

Prezantohet për here të parë botimi i OECD-së, raporti i konkurrueshmërisë në Evropën Juglindore

Lajme

FMN gati për disbursimin e këstit 72.4 mln euro për Shqipërinë

Lajme

Kundër Informalitetit apo kundër Biznesit?

Lajme

MF: Nuk realizohen të ardhurat sipas planit, shkak investimet dhe tregjet e huaja

Lajme

Gjykata Kushtetuese pezullon ligjin e proçedurave tatimore

Intervista

JUMBO në kërkim të sfidave të reja- Intervista me Toljan Papajorgji

Lajme

Biznesi kundër rritjes së akcizës së birrës, komisioni mbledhje me grupet e interesit

Lajme

Buxheti 2016, qeveria parashikon të rrisë të ardhurat