Hyundai Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Hyundai fillon testimin e taksive që voziten në mënyrë autonome, për të parë se si sillen njerëzit në këto makina

Teknologji

Audi dhe Hyundai bashkëpunojnë për makinat me hidrogjen

Auto

15 markat më të besueshme të makinave të vitit 2018

Teknologji

Android Auto vs. Apple CarPlay. Estetika kundër funksionalitetit

Teknologji

Ngushtohet hendeku cilësor mes automjeteve kineze dhe atyre ndërkombëtare

Business Pulse

Kia, brendi më i besueshëm i veturave në Gjermani

Auto

BMW, Daimler, Ford dhe Volkswagen në një projekt së bashku

Slideshow

Mesazhet e fshehura në logot e famshme

Slideshow

Çfarë fshihet pas emrit të këtyre markave?